PL 9, 00014 Helsingin yliopisto
Yhteystiedot
Opiskelijaneuvonta
Ota yhteyttä
Tenttipalvelu
Ota yhteyttä
Muut yhteystiedot
Henkilöstö
Yhteistyöoppilaitokset
Ravitsemustieteen opintoja verkossa keväällä 2016
Ravitsemustieteen opiskelu soveltuu kaikille, jotka haluavat syventää tietämystään ravitsemuksen ja terveyden välisistä suhteista. Ravitsemustieteen opinnoissa käsitellään mm.
- elintarvikkeiden koostumusta
- ravinnon ja terveyden välisiä yhteyksiä
- liikunnan ravitsemusta
- erityisruokavalioita ja ravitsemustilan arviointia
- ravitsemuskasvatusta ja ruoanvalintaa.
Ravitsemustieteen opinnoista saa konkreettista tietoa mm. ihmiskehon toiminnasta ja aineenvaihdunnasta, ruoan turvallisuudesta ja ihmisen ravinnon tarpeesta eri ikäkausina. Ravitsemustieteen opinnoista on erityisesti hyötyä heille, jotka tarvitsevat työssään ravitsemustieteellistä osaamista, esimerkiksi
- sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla työskenteleville
- opettajille
- neuvontajärjestöissä sekä liikunnan ja elintarviketuotannon parissa työskenteleville.
Ravitsemustieteen keväällä 2016 alkavien opintojen ilmoittautuminen on meneillään – katso tarkemmat tiedot opinto-ohjelmista:
- Elintarvikkeet ruokavalioissa (5 op) sivut avautuvat 14.1. ja opetus alkaa 18.1.
- Ravitsemusfysiologian perusteet (5 op) sivut avautuvat 21.3. ja opetus alkaa seuraavana päivänä.
Lisäksi syksyllä alkaneen opintokokonaisuuden opintojakso Kansanravitsemus alkaa 7.3.
Ravitsemustieteen esittely
Kysy oppiaineesta
Opiskele Avoimessa keväällä 2016!
Avoimen yliopiston uusi opintotarjontapalvelu
Miten opiskelemaan?
Lisää tietoa ilmoittautumisesta ja maksuista